Fejlkode 8AC8000D vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000D

Dette betyder, at Kinect-mikrofonen ikke kan registrere lyd fra dig. Problemet kan skyldes, at mikrofonen muligvis ikke er kalibreret korrekt, eller at den er placeret forkert.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Kinect-talegenkendelse og -chat.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du gå til Onlineservicecenter og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.