Fejlkode 8B05-0018 vises, når du opdaterer softwaren til konsollen

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

• System Update Failed
  • Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support

Fejlkoden xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8B05-0018 vises sammen med meddelelsen.

Bemærk! X-tegnene varierer.

Løsninger

Prøv at afhjælpe problemet med følgende løsninger.

Løsning 1: Prøv at installere opdateringen igen

Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren (den store "X"-knap i midten).
  3. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Du kan se, hvordan du gør dette, i Sådan rydder du cachen på Xbox 360.

Prøv at opdatere igen, når du har ryddet cachen. Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at opdatere igen, når du har sat lagerenheden i igen. Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kopiér opdateringen til et USB-flashdrev eller en disk, og installer den derfra

Sådan gør du:

• Kopiér til et USB-flashdrev
  • Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Sæt USB-flashdrevet i USB-porten på computeren.
    2. Hent opdateringsfilen.
    3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    4. Dobbeltklik på filen for at pakke den ud.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
    6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
    7. Sæt USB-flashdrevet i en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
    8. Genstart konsollen.
    9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
  • Brænd til cd eller dvd
  • Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
    2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    3. Dobbeltklik på filen for at pakke den ud.
    4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
    6. Fjern disken fra computeren, og indsæt den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
    7. Genstart konsollen.
    8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Løsning 6: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.