Fejl 8C3200008 vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Sorry, an error has occurred during the transaction. Please try again later.
Status code: 8C3200008

Dette kan betyder, at der er et problem med din betalingsmåde. Din faktureringsadresse kan f.eks. være forkert, eller det kreditkort, der anvendes til faktureringen, er muligvis udløbet.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 2: Opdater din betalingsmåde

Hvis du vil ændre eller opdatere din betalingsmåde, skal du se Opdater en betalingsmåde online vælge enten Opdater en betalingsmåde eller Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Løsning 3: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Dit køb kunne muligvis ikke gennemføres, fordi:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 4: Prøv at foretage købet igen senere

Dit køb kan være blevet blokeret, fordi:

• For mange købsforsøg inden for kort tid blev afvist.
  • Xbox-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, og derfor kan den ikke bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).