Fejlkode 8C320008 vises, når du forsøger at logge på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox 360-konsollen:

There's a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Dette kan betyde, at der er et problem med din Microsoft-konto af en af følgende årsager:

• Forkerte eller ufuldstændige faktureringsoplysninger.
  • En udestående saldo på din konto.
  • Du har haft for mange afviste købsforsøg fra din Xbox-konto.
  • Mistænkelig eller bedragerisk aktivitet.
  • Det kreditkort eller debetkort, der bruges til kontoen, er ikke blevet aktiveret.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Xbox-købet kunne muligvis ikke gennemføres, fordi:

• Kreditkortet eller debetkortet er ikke blevet aktiveret.
  • Kreditkortet eller debetkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet eller debetkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkort- eller debetkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkort- eller debetkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 2: Betal en udestående saldo på din Microsoft-konto

Hvis der er en udestående saldo for et abonnement, som er knyttet til din betalingsmåde, skal du betale det beløb, du skylder, før du foretage et køb på din Xbox 360-konsol.

Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Bemærk! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Løsning 3: Skift betalingsmåde

Hvis du vil ændre eller opdatere din betalingsmåde, skal du se Opdater en betalingsmåde online, vælge Opdater en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne på skærmen.