Fejlkode 8C320008 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Xbox Live:

There's a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Dette kan betyde, at din Xbox Live-konto er spærret. Der kan være følgende årsager til spærringen:

• Mistænkelig eller bedragerisk aktivitet
  • Forkerte eller ufuldstændige faktureringsoplysninger

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Opdater din betalingsmåde. Du kan se, hvordan du opdaterer dine betalingsmåder, i Føj en betalingsmåde til din Xbox Live-konto.

Løsning 2: Kontakt Xbox Support. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support for at finde ud af, om din Xbox Live-konto er spærret.