Log på
Del denne side

Fejlkode 8C320008 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Xbox Live:

There's a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Dette kan betyde, at din Xbox Live-konto er spærret. Der kan være følgende årsager til spærringen:

• Forkerte eller ufuldstændige faktureringsoplysninger.
  • En udestående saldo på din konto.
  • Du har haft for mange afviste købsforsøg inden for kort tid fra din Xbox Live-konto.
  • Mistænkelig eller bedragerisk aktivitet.
  • Det kreditkort eller debetkort, der bruges til kontoen, er ikke blevet aktiveret.

Bemærk! Inden du forsøger løsningerne nedenfor, skal du tjekke, om Xbox Live-tjenesten kører. Det kan du gøre ved at gå til siden Xbox Live-status.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Købet på Xbox Live kunne muligvis ikke gennemføres, fordi:

• Kreditkortet eller debetkortet er ikke blevet aktiveret.
  • Kreditkortet eller debetkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet eller debetkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkort- eller debetkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkort- eller debetkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 2: Skift betalingsmåden på Xbox Live, og overfør din saldo

Denne fejl kan betyde, at dit kreditkort eller debetkort er udløbet, eller at der er en udestående saldo på din Microsoft-konto. Hvis du vil tilføje et nyt kort og overføre en eventuel saldo, skal du følge fremgangsmåden i Sådan skifter du betalingsmåde på Xbox Live og overfører din saldo.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support for at finde ud af, om din Xbox Live-konto er spærret.