Fejlkode 8C320008 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at bruge Xbox Live:

There's a problem with Xbox Live. Please try again later
Status code: 8C320008.

Dette kan betyde, at din Xbox Live-konto er spærret. Der kan være følgende årsager til spærringen:

• Forkerte eller ufuldstændige faktureringsoplysninger
  • Saldoen på din konto
  • Du har haft for mange afviste købsforsøg inden for kort tid fra din Xbox Live-konto
  • Mistænkelig eller bedragerisk aktivitet

Bemærk! Inden du forsøger løsningerne herunder, skal du se, om Xbox Live-tjenesten kører. Det kan du gøre ved at gå til siden Xbox Live Status.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Skift betalingsmåden på Xbox Live, og overfør din saldo

Denne fejl kan betyde, at dit kreditkort er udløbet, eller at der er en udestående saldo på din Microsoft-konto. Hvis du vil tilføje et nyt kort og overføre en eventuel udestående saldo, skal du følge fremgangsmåden i Sådan skifter du betalingsmåde på Xbox Live og overfører din saldo.

Løsning 2: Kontakt Xbox Support. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support for at finde ud af, om din Xbox Live-konto er spærret.