Fejlkode 90-80153A01 vises, når du afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at afspille en video, der er downloadet fra Xbox Live, streamet fra en computer, eller som ligger på en disk, på din Xbox 360-konsol:

90-80153A01

Dette kan betyde, at du ikke har den nødvendige licens til at kunne afspille indholdet.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes en af følgende årsager:

Løsning

Prøv fejlfindingstrinnene i Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360 for at løse dette problem.