Fejlkode 94-803C0009 vises, når du afspiller en lejevideo på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du afspiller en lejevideo på din Xbox 360-konsol:

94-803C0009

Dette betyder, at der ikke er en tilgængelig licens til denne lejevideo. Licensen til dette element mangler, er udløbet eller er beskadiget.

De fleste fejl i forbindelse med videoafspilning skyldes en af følgende årsager:

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du fjerne den nuværende lejevideo fra din samling og derefter leje den igen fra Film og tv-butikken. Benyt følgende fremgangsmåde for at fjerne lejevideoen fra din samling:

1. Gå til TV & Movies.
  2. Vælg Movies & TV.
  3. Vælg My Movies under My Videos.
  4. Vælg lejevideoen, og tryk på X for at fjerne den fra din samling.

Når du har fjernet lejevideoen, kan du leje den igen fra Film og tv-butikken. Se Sådan kan du købe eller leje indhold fra Xbox Live på Xbox 360 eller din computer for at få flere oplysninger.