Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkode 95-C00DF234 vises, når du afspiller en lejet video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en video på Xbox 360:

95-C00DF234

The rental license expired in the middle of playback.

Løsning

For at løse dette problem skal du leje videoen igen fra Xbox Live Video Store. Se Køb og lej videoer på din Xbox 360-konsol.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 95-C00DF234 vises, når du afspiller en lejet video på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side