Fejlkode 96-80150017 vises, når du afspiller en video på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille en video fra Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

96-80150017

Dette kan betyde, at videoen ikke er tilgængelig på Xbox Live.

Flere oplysninger

Hvis du vil fjerne videoen fra din Film og tv-samling, skal du gøre følgende:

1. Gå til TV & Movies.
Fanen TV & Movies er valgt på Xbox 360 Dashboard
  1. Vælg Movies & TV.
  2. Gå til my videos, og vælg My Movies, My TV Shows eller My Game Videos.
  3. Vælg den video, der ikke længere er tilgængelig, og tryk derefter på X-knappen  for at fjerne den fra din samling.