Fejlkode 96-80153004 vises, når du afspiller en video fra Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at afspille en video i Film og tv fra Xbox Live:

96-80153004

Dette kan betyde, at videoen er beskyttet af DRM (Digital Rights Management), og at dens licens ikke længere er tilgængelig på Xbox Live. Se Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360.

Løsning

Der er ikke nogen licens tilgængelig, fordi denne video ikke længere findes på Xbox Live. Du skal fjerne videoen fra din Xbox-videosamling:

1. Gå til TV & Movies.
  2. Vælg Movies & TV.
  3. Gå til my videos, og vælg My Movies, My TV Shows eller My Game Videos.
  4. Vælg den video, der ikke længere er tilgængelig, og tryk derefter på X for at fjerne den fra din samling.