Fejlkode 999 vises, når du forsøger at starte Xfinity-appen på Xbox 360-konsollen

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at starte Xfinity-appen på din Xbox 360-konsol:

We were unable to activate XFINITY® TV on Xbox 360.

Status code: 999

Du får eventuelt også vist en meddelelse, der ligner følgende:

Der opstod timeout for installationen. Prøv igen om et par minutter. Gå til http://www.xfinity.com/xbox for at få flere oplysninger, hvis du fortsat har problemer.

Dette betyder, at Xfinity-appen ikke kan aktiveres på din Xbox 360-konsol. Dette problem kan f.eks. forekomme, hvis Xfinity-tjenesten ikke kan godkende din konto, eller hvis din Xbox 360 ikke kan oprette forbindelse til Xfinity-serverne.

Løsning

Du kan få oplysninger om, hvordan du løser dette problem, på Xfinity.com/xbox eller ved at ringe til Xfinity Support på (877) 599-1846.