Fejlkode E01 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du bruger Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E01

Dette betyder, at der kan være et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

• Xbox 360 S-konsol
    1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det derefter igen.
    2. Fjern harddisken.
    3. Fjern eventuelle USB-flashdrev. Sådan gør du:
      1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
      2. Tag stikket ud på de USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
      3. Tænd for konsollen.

Hvis problemet løses med dette trin, skal du tilslutte USB-flashdrevet igen for at tjekke, om fejlen kun forekommer, når flashdrevet er tilsluttet. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et andet USB-flashdrev.

4. Annuller de aktuelle softwareopdateringer på din konsol, og anvend derefter de nye. Sådan gør du:
      1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
      2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
      3. Vælg Storage.
      4. Højreklik på (men lad være med at markere) Memory Unit.
      5. Tryk på følgende knapper i rækkefølge på controlleren:
        1. Venstre kantknap
        2. Højre kantknap
        3. X-knap

Ved du ikke, hvor disse knapper findes på controlleren? Se Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere.

6. Gentag trin d.
      7. Vælg Yes, når du ser følgende meddelelse:
          Delete System Update
          If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.xbox.com/storage.
          Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?
          Yes
          No
      8. Xbox 360-konsollen genstartes. Anvend de seneste softwareopdateringer.
  • Den oprindelige Xbox 360-konsol

Brug vores Løsning, når lysene blinker. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg derefter vejledningen i løsningen.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.