Fejlkode C000-0001 vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0001

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Bemærk! x-tegnene er pladsholdere. Disse tegn varierer i den faktiske fejlmeddelelse.

Dette kan betyde, at der er foretaget ændringer på konsollen, og at konsollen er blevet spærret.

Løsning

Hvis du vil spille spil offline på konsollen, når den er spærret, skal du udføre disse trin:

1. Du skal fysisk fjerne netværkskablet eller fjerne den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du skal også slå den automatiske pålogning fra, så du kan spille offline. Sådan slår du automatisk pålogning fra:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off."
    7. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere konsolsoftwaren, opstår der en fejl.

Du kan finde oplysninger om spærring af konsollen under Oplysninger om spærring af konsollens adgang til Xbox Live.