Fejl C000-000E vises, når du downloader en opdatering til din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Error code xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-000E

Update failed.

Bemærk! "x"-tegnene i denne fejlkode varierer.

Denne fejlmeddelelse betyder, at konsollen ikke kunne downloade en softwareopdatering fra Xbox Live.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Løs problemer med softwareopdatering

Hvis softwaren til din Xbox 360-konsol ikke blev opdateret, skal du prøve at bruge de fejlfindingstips, der findes i Fejlfinding af problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se Fejlfinding af Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.