Fejl C000-0010 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlmeddelelse og fejlkode, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Update failed

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0010

BEMÆRK! x-tegnene varierer.

Dette betyder, at der er en hardwarefejl på konsollen. Du skal anmode om en reparation.

Løsning

Hvis der er en hardwarefejl på din konsol, skal konsollen repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.