Fejlkode C000-0013 vises, når du prøver at installere en Xbox 360-opdatering fra en disk

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at installere en Xbox 360-opdatering fra en disk:

C000-0013

Can't Process the Update. If the problem persists, go to
www.Xbox.com/support.

Dette betyder, at du muligvis er kommet til at fjerne spil-cd'en fra diskskuffen, mens systemet blev opdateret. Det kan også være, at spil-cd'en er snavset eller beskadiget.

Løsninger

Løsning 1: Genindsæt eller rengør spil-cd'en, og genstart konsollen. Dette genstarter installationsprocessen.

Løsning 2: Opret forbindelse til internettet, og installer opdateringen. Du kan finde flere oplysninger under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Løsning 3: Opdater konsolsoftwaren ved først at kopiere opdateringen til et USB-flashdrev eller en cd. Du kan finde flere oplysninger i Fejlfinding af problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol.

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.