Fejlkode C000-0032 vises, når du forsøger at downloade en systemopdatering til Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en systemopdatering til Xbox 360:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0032

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette betyder, at der er problemer med at oprette forbindelse til eller opretholde forbindelsen til Xbox Live.

Bemærk! Hvis du også får vist fejlkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx, når du forsøger at downloade en systemopdatering til Xbox 360, betyder det, at overførslen mislykkedes. Se Fejlkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx opstår, når du forsøger at downloade en Xbox-opdatering for at få flere oplysninger.

Løsning

1. Prøv at installere opdateringen igen.
  2. Hvis du stadig har problemer med at oprette eller opretholde forbindelse til Xbox Live, skal du se Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Bemærk! Du kan også opdatere konsolsoftwaren ved at kopiere opdateringen til et USB-flashdrev eller en disk. Se Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode C000-0032 vises, når du forsøger at downloade en systemopdatering til Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?