Fejlkode C000-0034 vises, når du prøver at installere en opdatering fra en lagerenhed

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at installere en opdatering til din Xbox 360-konsol fra en lagerenhed:

C000-0034

Can’t read the update from your storage device. Please reinsert it to continue the update.
If the problem persists, visit www.xbox.com/support

Dette kan betyde, at der er et problem med din lagerenhed.

Løsning

Kontakt Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.