Fejlkode C000-003C vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003C

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at der er foretaget ændringer på konsollen, og at konsollen er blevet spærret.

Løsning

Når din konsol er blevet spærret, kan du hverken logge på Xbox Live eller downloade opdateringer til din konsol. Du kan finde flere oplysninger under Oplysninger om spærring af konsollens adgang til Xbox Live.

Du kan dog stadig spille spil offline på en spærret konsol. Sådan gør du:

1. Du skal fysisk fjerne netværkskablet eller fjerne den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du skal også slå automatisk pålogning fra, så du kan spille offline. Sådan slår du den automatiske pålogning fra:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off."
    7. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.