Fejlkode C000-003F vises, når du bruger Xbox 360

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox 360:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-003F

Bemærk! x-tegnene varierer.

Dette betyder, at en opdatering mislykkedes.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Genstart konsollen

Genstart konsollen med den disk, der viste en meddelelse om en påkrævet opdatering.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Gem opdateringen på et USB-flashdrev eller en cd/dvd

Gem opdateringen på et USB-flashdrev eller en disk, og installer derefter opdateringen på konsollen. Her kan du se, hvordan du gør.

• Kopiér til et USB-flashdrev
  • Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
    2. Hent opdateringsfilen.
    3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    4. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
    5. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
    6. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
    7. Genstart konsollen.
    8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
  • Brænd til cd eller dvd
  • Du kan også downloade opdateringen til din computer, brænde opdateringen over på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
    2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    3. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
    4. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og vælg at skrive (brænde) filerne til disken.
    5. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
    6. Genstart konsollen.
    7. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.

Har du spørgsmål vedrørende reparation eller garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.