Statuskode C000-007B vises, når du forsøger at hente til din Xbox 360-konsol

Problem

Hvis du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at hente noget (en app, et spil, en video osv.) til din Xbox 360-konsol, kan der være et hardwareproblem på konsollen:

Can’t read update from disc.

Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007b

Note The “x” digits vary.

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du forsøge at opdatere din konsol ved brug af et USB-drev eller en disk. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør det, under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Hvis opdateringen af din konsol ikke fungerer, kan du anmode om en reparation.