Del denne side

Fejlkode C000-007F vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Update failed.
Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-007F

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at der er en hardwarefejl på din konsol.

Løsning

Problemet kan kun løses ved at sende konsollen til reparation. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode C000-007F vises, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side