Fejlkode C000-0099 vises, når du forsøger at downloade en opdatering til Xbox 360-konsollen

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0099

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at din Xbox Live-konto er spærret.

Løsning

Hvis der er foretaget ulovlige ændringer af din Xbox 360-konsol, kan den ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren. Du kan stadig spille dine eksisterende spil offline.

• Du skal fysisk fjerne netværkskablet eller fjerne den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  • Udfør disse trin for at deaktivere den automatiske pålogning, så du kan spille offline. Sådan slår du den automatiske pålogning fra:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off".
    7. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu kun spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere din konsolsoftware, opstår der imidlertid en fejl.