Fejlkode C000-0221 vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Oversigt

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering:

• Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.
  • Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0221

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at der er foretaget ulovlige ændringer af din konsol, og at konsollen er blevet spærret. Din konsol kan ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren. Få mere at vide om, hvad det betyder, at konsollens adgang til Xbox Live er spærret.

Løsning

Hvis du vil kunne spille dine eksisterende spil offline på konsollen, når dens adgang er spærret, skal du udføre disse trin:

1. Fjern netværkskablet, eller fjern den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  2. Slå automatisk pålogning fra, hvis denne funktion er slået til:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off."
    7. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere konsolsoftwaren, opstår der en fejl.