Fejlkode C000009C vises, og Kinect-sensoren på din Xbox 360 tændes ikke

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille et Kinect-spil på din Xbox 360-konsol:

C000009c

Dette kan betyde, at der er et problem med din Kinect-sensor.

Løsninger

Du kan finde en løsning på problemet under Fejlen "A problem has occurred" vises på Xbox 360, eller der vises et rødt lys på Kinect.

Hvis løsningen ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.