Fejlkode C000009D vises, når Kinect-sensoren på din Xbox 360 ikke tændes

Du kan få vist en af følgende meddelelser og fejlkoder, når din Kinect-sensor til Xbox 360 ikke tændes:

Sensor disconnected
Error code: C000009D

This game requires a Kinect sensor
Error code: C000009D

The Kinect sensor isn't connected
Error code: C000009D

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren ikke er tilsluttet korrekt, eller at en nødvendig opdatering ikke er blevet installeret.

Løsninger

Løsning 1: Opdater konsolsoftwaren

1. Isæt en Kinect-spil-cd.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis Xbox-konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Tjek kablerne

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.

Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.

2. Sæt sensorkablet i AUX-porten bag på konsollen.
  3. Tænd for konsollen.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tjek, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  3. Tjek, at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.

Der lys, der findes cirka midt på kablet, skal være grønt.

Er der ikke grønt lys? Prøv at tilslutte kablet til en anden port for at tjekke, om kablet fungerer korrekt. Hvis du skal have et andet kabel, skal du kontakte Xbox Support.

1. Tænd for konsollen.

Løsning 3: Tjek Kinect-indstillingerne

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Kinect Settings.
  4. Vælg Sensor, og vælg derefter On.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.