Du får vist fejlkode C00000A3 og et blinkende grønt lys, når du bruger Kinect på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor:

C00000A3

The device is starting up

Fejlen vises sammen med et blinkende grønt lys. Hvis lyset blinker i mere end 90 sekunder, skal du muligvis genstarte din Xbox 360-konsol, eller konsolsoftwaren skal opdateres.

Løsninger

Løsning 1: Sluk Xbox 360-konsollen, vent i 90 sekunder, og genstart konsollen.

1. Sluk for konsollen.
  2. Vent 90 sekunder.
  3. Genstart konsollen.

Hvis det blinkende grønne lys ikke begynder at lyse konstant grønt efter 90 sekunder, skal du prøve næste løsning.

Løsning 2: Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol

Prøv følgende for at se, om konstolsoftwaren skal opdateres:

1. Isæt en Kinect-spil-cd.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Bemærk! Hvis du ikke har en Kinect-spil-cd klar, kan du se flere opdateringsmuligheder under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.