Fejlkoden C000022D vises, og der blinker et rødt lys på Kinect-sensoren til Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når lampen på Kinect-sensoren til Xbox 360 lyser rødt:

A problem has occurred with your Kinect Sensor

Error code: C000022D

Dette kan betyde, at sensoren ikke er tilsluttet korrekt, eller at konsollens software skal opdateres.

Løsninger

Løsning 1: Opdater konsolsoftwaren

1. Isæt en Kinect-spil-cd.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis Xbox-konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:
  4. Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

5. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Løsning 2: Tjek kablerne

Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.

3. Sæt sensorkablet i AUX-porten bag på konsollen.
  4. Tænd for konsollen.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tjek, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  1. Tjek, at USB-stikket er tilsluttet bag på konsollen.

Der lys, der findes cirka midt på kablet, skal være grønt.

Er der ikke grønt lys? Prøv at slutte kablet til en anden port for at kontrollere, om kablet fungerer korrekt. Hvis du har brug for at udskifte kablet, kan du kontakte Xbox Support ved hjælp af Hjælp-oplysningerne nederst på denne side.

1. Tænd for konsollen.

Hvis du har prøvet fremgangsmåden ovenfor, men stadig har problemer, skal du prøve følgende:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Kinect Settings.
  3. Vælg Kinect Sensor, og vælg derefter On.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.