Fejlkode C005-3002 vises, når du prøver at opdatere din Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at opdatere din Xbox 360-konsol:

Can't update your console. Please visit www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C005-3002

Bemærk! x-tegnene varierer.

Det betyder, at der opstod et problem med konsollen under opdateringsprocessen.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at udføre opdateringen igen, efter du har skubbet diskskuffen ud

Sådan gør du:

1. Skub diskskuffen ud, og fjern en eventuel disk fra konsollen.
    Vigtigt! Luk ikke diskskuffen. Lad den stå åben.
  2. Fjern strømkablet bag på konsollen, mens diskskuffen står åben.
  3. Skub forsigtigt diskskuffen halvvejs ind i konsollen.
  4. Sæt strømkablet i konsollen igen.
  5. Tryk på tænd/sluk-knappen på konsollen. Skuffen skulle nu lukkes helt, og konsollen genstartes og viser Xbox Dashboard'et.
    Vigtigt! Brug ikke controllerknappen eller diskskuffens udløserknap til at tænde konsollen i dette trin.
  6. Prøv at opdatere konsollens software igen.

Løsning 2: Anmod om reparation

Hvis de foregående trin ikke løste problemet, skal din konsol repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.