Fejlkode C0050006 vises, når du bruger Kinect-sensoren

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor:

The Kinect sensor needs an update

C0050006

Dette betyder, at softwaren på Xbox 360-konsollen eller Kinect-sensoren skal opdateres.

Løsninger

Når du får vist denne meddelelse og bliver spurgt, om du vil downloade og installere softwareopdateringen, skal du vælge Yes. Opdateringen anvendes automatisk, næste gang du starter konsollen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox-support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.