Fejlkode C0051011 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360:

There's a USB connection problem.
C0051011

Dette kan betyde, at der er tilsluttet for mange USB-tilbehørsenheder til din Xbox 360-konsol, eller at én af dine USB-enheder ikke fungerer korrekt.

Løsning

Hvis du vil løse dette problem, skal du prøve at teste USB-tilbehøret ved at frakoble og tilslutte det igen ét ad gangen.

Xbox 360 E-konsollen

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Tilslut sensorkablet til AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehøret til konsollen igen ét ad gangen, så du kan se, om det skulle være et af disse tilbehør, der er årsag til problemet. Hvis USB-fejlmeddelelsen stadig vises, bliver du muligvis nødt til at reducere antallet af tilbehør, som er tilsluttet konsollen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Tilslut sensorkablet til AUX-stikket bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Tilslut USB-tilbehørsenhederne til konsollen igen én ad gangen, så du kan se, om det skulle være en af disse tilbehørsenheder, der forårsager fejlen.

Den originale Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen, og frakobl eventuelt USB-tilbehør.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Kontrollér, at Kinect USB-stikket er sat korrekt i bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.
  6. Tilslut USB-tilbehørsenhederne til konsollen igen én ad gangen, så du kan se, om det skulle være en af disse tilbehørsenheder, der forårsager fejlen.

Hvis løsningen ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.