Du får vist fejlkode C0051012 og et blinkende grønt lys, når du bruger Kinect på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger din Kinect-sensor til Xbox 360:

C0051012

A Kinect sensor is connected but it can't be verified

Fejlen vises sammen med et blinkende grønt lys. Hvis lyset blinker i mere end 90 sekunder, skal du muligvis genstarte din Xbox 360-konsol, eller konsolsoftwaren skal opdateres.

Løsninger

Løsning 1: Genstart Xbox 360-konsollen

1. Sluk konsollen.
  2. Vent 90 sekunder.
  3. Genstart konsollen.

Hvis det blinkende grønne lys ikke begynder at lyse konstant grønt efter 90 sekunder, skal du prøve næste løsning.

Løsning 2: Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol

Prøv følgende for at se, om konstolsoftwaren skal opdateres:

1. Isæt en Kinect-spil-cd.
  2. Start spillet fra Xbox Dashboard.
  3. Hvis konsolsoftwaren skal opdateres, vises følgende meddelelse:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

4. Vælg Yes, Restart for at installere opdateringen.

Bemærk! Hvis du ikke har en Kinect-spil-cd klar, kan du se flere opdateringsmuligheder under Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.