Fejlkode C0051200 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til din Xbox 360-konsol:

The Kinect Sensor is too hot
Error code C0051200

Dette kan betyde, at du er nødt til at slukke for Xbox 360-konsollen og lade Kinect-sensoren køle af. Prøv derefter følgende løsninger.

Løsninger

Løsning 1: Tag stikket til Kinect-sensoren ud, og sæt det i igen

Når sensoren er så kold, at du kan røre ved den, skal du frakoble sensoren og tilslutte den igen. Tænd derefter for konsollen, og se, om du oplever samme problem. Hvis du bliver ved med at få vist fejlkoden, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren, så den afkøles tilstrækkeligt

• Kontrollér, at der er tilstrækkelig ventilation omkring Kinect-sensoren, så den kan afkøle.
  • Kontrollér, at Kinect-sensoren ikke er tildækket på nogen måde.
  • Flyt Kinect-sensoren væk fra direkte sollys.

Du kan få flere oplysninger om den korrekte placering af sensoren i Opsætning af Kinect og Mere om Kinect-sensorens placering.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de første to løsninger ikke løser problemet, kan du logge på Onlineservicecenter for Xbox og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.