Fejlkode C0051201 vises, når du forsøger at bruge Kinect-sensoren på din Xbox 360

Når du bruger Kinect-sensoren skifter lyset til rødt, og du får vist følgende fejlmeddelelse:

C0051201

Det kan skyldes, at Kinect-sensoren blokeres af noget, der forhindrer den i at bevæge sig.

Løsninger

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Hvis der sidder et stykke bobleplast mellem sensorbasen og sensorhovedet, skal du fjerne det.

Bemærk! Prøv ikke at vippe sensoren manuelt.

3. Sørg for, at der ikke er noget, som forhindrer, at sensoren automatisk kan vippe op eller ned.
  4. Kontrollér, at sensoren er placeret på et plant og stabilt underlag. Få mere at vide om sensorens placering.
  5. Tænd for konsollen, og se, om du oplever samme problem.

Hvis lyset på Kinect-sensoren stadig lyser rødt, skal du sikre dig, at konsollens software er opdateret. Se mere her: Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.