Fejl C0051209 vises, når Kinect-sensoren på din Xbox 360 ikke står plant

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til din Xbox 360-konsol:

Error: The Kinect Sensor is not level

Error code: C0051209

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren ikke står på et plant underlag.

Løsning

Sådan kan du afhjælpe problemet:

1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
  2. Tjek, at Kinect-sensoren står på et plant underlag.
  3. Tænd for konsollen, og se, om du oplever samme problem.

Denne fejl kan også opstå, hvis sensoren er meget varm eller meget kold. I så fald skal du blot vente på, at sensoren når stuetemperatur (ca. 21 °C) og derefter prøve at bruge sensoren igen.

Hvis løsningen ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.