Del denne side

Fejlkode C005120B vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360:

C005-120B

A problem has occurred with your Kinect Sensor.

Dette kan skyldes et af følgende problemer:

  • Kinect-kablerne er ikke tilsluttet korrekt.
  • Kinect-sensoren er ikke installeret korrekt.
  • Kinect-sensoren er placeret på en måde, så den ikke har nok plads.

Løsninger

Prøv følgende løsninger:

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode C005120B vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side