Fejlkoden C00D3E9A vises, når du prøver at se en MP4-video

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at se en MP4-video på din Xbox 360-konsol:

• Status Code 69-c00d3e9a

Dette kan betyde, at lydprofilen for MP4-videoen ikke understøttes af Xbox 360-konsollen.

Flere oplysninger

Dette problem opstår, hvis lydprofilen for MP4-videoen indeholder en avanceret lydkodning (AAC) med 6-kanals lydstreaming. For videoer i H.264-formatet understøtter Xbox 360 en lydprofil, der består af AAC og 2-kanals lydstreaming med lav kompleksitet.

Du kan få mere at vide om, hvilke videoformater (og tilhørende lydstreams) der understøttes af Xbox 360, i afsnittet "Understøttede områder, formater og diske" i Afspil dvd'er på Xbox 360-konsollen.