Fejl C101A225 vises, når du tilføjer et kreditkort eller foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode vises, når du prøver at foretage et køb eller tilføje et kreditkort på din Xbox 360-konsol:

C101A225

Det betyder en af følgende:

• Dit kreditkort kan ikke godkendes.
  • Vi har registreret mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger på kortet.

Løsninger

Løsning 1: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

3. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  4. Log på Xbox Live, og prøv at foretage et køb eller tilføje et kreditkort igen.

Løsning 2: Tjek kreditkortoplysningerne

Skriv kreditkortnummeret på ny uden mellemrum, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Tjek, at oplysninger som udløbsdato, sikkerhedskode og navn er korrekte og svarer til oplysningerne på kortet.

Løsning 3: Bekræft, at du bruger en godkendt betalingsmåde

Du kan bruge Visa, MasterCard eller American Express, hvis bare kortene tillader internationale køb. Selvom dit kort har et Visa- eller MasterCard-logo, er det ikke sikkert, at det er godkendt af din bank eller dit pengeinstitut til internationale køb.

Bemærk! Forudbetalte kort, debetkort og gavekort (selv dem med et Visa- eller MasterCard-logo) betragtes ikke som internationale kort og accepteres i øjeblikket ikke.

Hvis dit kreditkort er en godkendt form for betaling, kan du prøve næste løsning.

Løsning 4: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Der kan være følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at den betalingsmåde, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Hvis banken eller pengeinstituttet ikke blokerer transaktionen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg afvist inden for kort tid.
  • Betalingsmåden bruges fra et ugyldigt sted.
  • Betalingsmåden er registreret for en overtrædelse i forbindelse med manglende betaling, og derfor kan den ikke bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Hvis problemet stadig forekommer, efter du har ventet 48 timer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 6: Prøv en anden betalingsmåde

Hvis problemet fortsætter, skal du prøve at bruge en anden betalingsmåde. Du kan f.eks. prøve PayPal eller et andet kreditkort.

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du ændrer din betalingsmåde, skal du se Opdater en betalingsmåde online, vælge Opdater en betalingsmåde, Fjern en betalingsmåde eller Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.