Fejlkoden C800-0080 vises, når du prøver at downloade en opdatering

Problem

Følgende meddelelse vises foran fejlkoden C800-0080:

• Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette kan betyde, at der er foretaget ændringer på konsollen. Din konsol kan derfor ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Afbryd forbindelsen til din Xbox 360
  • Du afbryder forbindelsen til din Xbox 360 ved at frakoble netværkskablet og fjerne den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.

• Slå automatisk pålogning fra
  • Du kan bruge følgende fremgangsmåde til at deaktivere den automatiske pålogning, så du kan spille offline. Sådan slår du den automatiske pålogning fra:

1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off".
    7. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere din konsolsoftware, opstår der en fejl.