Fejlkode C810-1011 vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Problem

Du får vist fejlkoden C810-1011 eller følgende meddelelse, når du forsøger at downloade en konsolopdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette kan betyde, at der er foretaget ændringer på konsollen, og at konsollens adgang til Xbox Live er spærret. Hvis din konsol er spærret, kan den ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren. Få mere at vide om, hvad det betyder, at konsollens adgang til Xbox Live er spærret.

Løsninger

Du kan stadig spille dine eksisterende spil offline, når din konsol er spærret. Sådan gør du:

1. Fjern netværkskablet, eller fjern den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  2. Slå den automatiske pålogning fra:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg Nej, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off".
    7. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere din konsolsoftware, opstår der en fejl.