Fejlkode C810-1012 vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Problem

Du får vist fejlkoden C810-1012 eller følgende fejlmeddelelse, når du prøver at downloade en opdatering:

Can’t process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Dette kan betyde, at der er foretaget ulovlige ændringer af din konsol, og at konsollens adgang til Xbox Live er spærret. Hvis din konsol er spærret, kan den ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren. Få mere at vide om, hvad det betyder, at konsollens adgang til Xbox Live er spærret.

Løsning

Du kan fortsætte med at bruge konsollen offline med dine nuværende spil, hvis du frakobler netværkskablet eller fjerner din trådløse Xbox 360-netværksadapter fra konsollen og slår automatisk pålogning fra. Benyt følgende fremgangsmåde for at slå automatisk pålogning fra:

1. Genstart konsollen.
  2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
  3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  4. Gå til Settings, og vælg derefter Profile.
  5. Vælg Sign-in Preferences.
  6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off".
  7. Tryk på B-knappen på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere konsolsoftwaren, opstår der en fejl.