Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkode D000-0120 vises, efter du har downloadet en opdatering til Kinect-sensoren

Du får vist følgende fejlkode, efter du har forsøgt at downloade en opdatering til din Kinect-sensor:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-D000-0120
Bemærk! "x"-tegnene i sekvensen varierer.

Dette kan betyde, at der er en hardwarefejl på sensoren.

Løsning

For at løse dette problem skal du registrere din Kinect-sensor (hvis du ikke allerede har gjort det) og anmode om en erstatning af Kinect-sensoren.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode D000-0120 vises, efter du har downloadet en opdatering til Kinect-sensoren", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side