Fejlkode D000-0185 vises, når du forsøger at downloade en opdatering

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering:

D000-0185
Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.
If the problem persists, go to www.xbox.com/support

Dette kan betyde, at konsollen ikke kunne finde en lagerenhed (hukommelsesenhed eller harddisk) under softwareopdateringen.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når den kører igen. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Fjern lagerenheder, og prøv at opdatere konsollen igen

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern alle lagerenheder til konsollen, herunder USB-flashdrev, eksterne harddiske eller den interne harddisk på Xbox 360-konsollen. Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk.
  3. Isæt din primære lagerenhed, f.eks. harddisken.
  4. Tænd for konsollen.
  5. Prøv at opdatere konsollen igen.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center for at anmode om en reparation. Du kan finde flere oplysninger under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.