Fejlkode D0000033 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Du får vist fejlkode D0000033 eller følgende fejlmeddelelse, når du prøver at oprette forbindelse fra konsollen til Xbox Live:

This feature is unavailable. Please try again later.

Status code: D0000033

Dette kan betyde, at Xbox 360-konsollens software skal opdateres.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Installer opdateringen direkte på konsollen. Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Kopiér opdateringen til et bærbart medie, og installer den derefter på konsollen. Sådan gør du:

• Kopiér til et USB-flashdrev
    Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.
    1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
    2. Hent opdateringsfilen.
    3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    4. Udpak filen.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
    6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
    7. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
    8. Genstart konsollen.
    9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
  • Brænd til cd eller dvd
  • Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
    2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    3. Udpak filen.
    4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og skriv (brænd) filerne til disken.
    6. Når filerne er blevet brændt på disken, skal du fjerne disken fra computeren og indsætte den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
    7. Genstart konsollen.
    8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Ja, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.