Fejlkode d0000034 vises, når du forsøger at downloade en softwareopdatering til konsollen

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade en softwareopdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Status code: d0000034

Dette kan betyde, at der er et netværksproblem, utilstrækkelig plads på din lagerenhed, et problem med lagerenheden eller et problem med systemcachen.

Løsninger

Løsning 1: Prøv igen at installere opdateringen. Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Guide-knappen (den store X-knap i midten) på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB, hvis du bor i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet indhold.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen. Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Se Ryd Xbox 360-systemcachen.

Prøv at opdatere igen, når du har ryddet cachen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Sæt lagerenheden i igen

• Hvis du bruger en Xbox 360-hukommelsesenhed eller et USB-flashdrev i stedet for en harddisk, skal du fjerne hukommelsesenheden eller USB-flashdrevet og sætte enheden eller drevet i igen.
  • Hvis du har en harddisk, kan du prøve at fjerne harddisken og derefter sætte den i igen.

Prøv at opdatere igen, når du har sat lagerenheden i. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kopiér opdateringen til et flytbart medie, og installer den derfra. Sådan gør du:

• Kopiér til et USB-flashdrev

Bemærk! USB-flashdrevet skal bruge FAT32-filsystemet.

1. Tilslut USB-flashdrevet til USB-porten på computeren.
    2. Hent opdateringsfilen.
    3. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    4. Udpak filen.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på USB-flashdrevet.
    6. Fjern USB-flashdrevet fra computeren.
    7. Tilslut USB-flashdrevet til en USB-port bag på Xbox 360-konsollen.
    8. Genstart konsollen.
    9. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
  • Brænd til cd eller dvd

Du kan også hente opdateringen til din computer, brænde opdateringen på en cd eller dvd og derefter installere den på konsollen. Sådan gør du:

1. Hent opdateringsfilen til computeren.
    2. Klik på Gem for at gemme .zip-filen med opdateringen til konsollen på din computer.
    3. Udpak filen.
    4. Indsæt en tom, skrivbar cd eller dvd i computeren.
    5. Kopiér indholdet af .zip-filen til rodmappen på cd’en eller dvd’en, og skriv (brænd) filerne til disken.
    6. Fjern disken fra computeren, og indsæt den i diskdrevet på Xbox 360-konsollen.
    7. Genstart konsollen.
    8. Når konsollen genstartes, startes installationsprogrammet automatisk. Vælg Yes, når du bliver bedt om at opdatere konsollens software.