Del denne side

Fejlkode E21 vises, når du starter Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at starte din Xbox-konsol:

E21
Your Xbox requires service

Dette kan betyde, at den installerede software til Xbox-konsollen ikke er den nyeste version. Du skal derfor opdatere softwaren.

Opdater softwaren til din Xbox 360-konsol. Du kan finde flere oplysninger i Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode E21 vises, når du starter Xbox 360-konsollen", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side