Fejlkode E36 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at bruge Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E36

Dette betyder, at der er et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol

Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 E-konsollen Xbox 360 S-konsollen
  1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen. (Se Tjek tilslutningerne til dit Xbox 360-tilbehør).
  2. Fjern harddisken. (Se Tilføj eller fjern en Xbox 360-harddisk).
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev:
    1. Sluk for Xbox 360-konsollen.
    2. Tag stikket ud på de USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
    3. Tænd for konsollen.

Hvis problemet løses med dette trin, skal du tilslutte USB-flashdrevet igen for at tjekke, at fejlen kun forekommer, når det er tilsluttet. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et andet USB-flashdrev. (Se Ofte stillede spørgsmål til USB-flashdrev til Xbox 360).

4. Annuller de aktuelle softwareopdateringer på din konsol, og anvend de nye:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg System Settings.
    2. Vælg Storage.
    3. Markér (men lad være med at vælge) Memory Unit.
    4. Tryk på følgende knapper i rækkefølge på controlleren:
      1. Venstre kantknap
      2. Højre kantknap
      3. X-knap

Ved du ikke, hvor disse knapper findes på controlleren? Se Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere.

5. Gentag trin d.
    6. Vælg Yes, når du ser følgende meddelelse:

Delete System Update

If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, see Xbox 360 storage.
      Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?
      Yes
      No

7. Din Xbox 360 genstartes. Anvend de seneste softwareopdateringer. (Se Sådan henter du en ny opdatering til Xbox 360).

Den oprindelige Xbox 360-konsol

Den oprindelige Xbox 360-konsol
Den oprindelige Xbox 360-konsol

Brug Løsning, når lysene blinker. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Anmod om reparation

Hvis de foregående trin ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center for at anmode om en reparation. Du kan finde flere oplysninger under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.
Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.