Fejlkode E45 vises, når du bruger Xbox 360-konsollen

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at bruge Xbox 360-konsollen:

System Error: Contact Xbox Customer Support

Error code E45

Dette betyder, at der er et problem med konsollen.

Løsninger

Prøv følgende:

• Xbox 360 E-konsol eller Xbox 360 S-konsol
Xbox 360 S-konsollen Xbox 360 S-konsollen
Xbox 360 S-konsollen Xbox 360 S-konsollen
  1. Fjern alt tilbehør, og tilslut det igen.
  2. Fjern harddisken.
  3. Fjern eventuelle USB-flashdrev. Sådan gør du:
    • Sluk for Xbox 360-konsollen.
    • Tag stikket ud på de USB-flashdrev, der er tilsluttet konsollen.
    • Tænd for konsollen.
    Hvis problemet løses med dette trin, skal du tilslutte USB-flashdrevet igen for at kontrollere, at fejlen kun forekommer, når det er tilsluttet. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et andet USB-flashdrev.
  4. Annuller de aktuelle softwareopdateringer på din konsol, og anvend de nye. Sådan gør du:
    • Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    • Vælg Storage.
    • Højreklik på (men lad være med at markere) Memory Unit.
    • Tryk på følgende knapper i følgende rækkefølge på controlleren:
      1. Venstre kantknap
      2. Højre kantknap
      3. X-knappen
      Ved du ikke, hvor disse knapper findes på controlleren? Se Kabelforbundne og trådløse Xbox 360-controllere.
    • Gentag trin d.
    • Vælg Yes, når du ser følgende meddelelse:
      Delete System Update
      If any storage device contains a system update, the update and access to Xbox Live will be removed. To use these features again, sign in to Xbox Live and download the update. For more info, visit www.support.xbox.com/xbox-360/accessories/storage.
      Your console will restart after the operation is complete. Do you want to continue?
      Yes
      No
    • Xbox 360-konsollen genstartes. Anvend de seneste softwareopdateringer.
  • Original Xbox 360-konsol
Den originale Xbox 360-konsol
Den originale Xbox 360-konsol

Brug Løsning, når lysene blinker. Vælg ét blinkende lys som problemet, og følg vejledningen i løsningen.

Hvis disse trin ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center  for at anmode om en reparation. Du kan finde flere oplysninger under Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.