Fejlkoden E66 vises, og der blinker et rødt lys, når du bruger en Xbox 360-konsol

Fejlkoden E66 vises på skærmen, og du kan se et blinkende rødt lys på Xbox 360-konsollen. E66-fejlen indeholder følgende fejlmeddelelse.

System error. Contact Xbox Customer Support.
Status code: E66

Når dette problem opstår, kan konsollen ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, downloade systemopdateringer eller afspille nye spil, som kræver systemopdateringer:

Dette kan betyde, at der er foretaget ændringer på din konsol.

Løsninger

Du kan stadig spille dine eksisterende spildiske offline på konsollen. Dette gør du ved at deaktivere automatisk logon. Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at installere en systemopdatering.
  3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  4. Gå til Settings.
  5. Vælg Profile.
  6. Vælg Sign-in Preferences.
  7. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off".
  8. Tryk på Guide-knappen igen for at gå tilbage til Xbox Dashboard.

Xbox 360-konsollen kan nu spille dine eksisterende spildiske offline.