Fejlkode E68 vises, og der blinker et rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen

Fejlkode E68 vises, og der blinker et rødt lys, når du bruger din Xbox 360-konsol. Fejlkode E68 indeholder følgende meddelelse:

System error. Contact Xbox Customer Support.
Status code: E68

Dette kan betyde, at din Xbox 360 har et hardwareproblem.

Løsninger

Det kan løse problemet at fjerne konsollens harddisk. Sådan gør du:

Xbox 360 E-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern alt tilbehør, der er tilsluttet foran og bag på konsollen.
  3. Placer konsollen vandret.
  4. Find harddiskens coverudløser i højre side tæt på bagsiden af konsollen.
  5. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig harddiskdøren op.
En tegning viser placeringen af harddiskdækslet på Xbox 360 E-konsollen.
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En tegning viser, hvordan Xbox 360-harddisken fjernes fra en Xbox 360 E-konsol.
  1. Tilslut alt tilbehør igen.
  2. Luk coveret til harddisken, før du tænder konsollen igen.

Hvis det ikke løser problemet at fjerne harddisken, skal konsollen repareres. Anmod om reparation.

Hvis der ikke er nogen røde lys omkring tænd/sluk-knappen, skal du sætte harddisken på igen.

Hvis det løser problemet at fjerne harddisken, skal du bestille en ny Xbox 360-harddisk fra vores Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto).

Bemærk! Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien.

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag alle stik til tilbehørsenheder ud foran eller bag på konsollen, herunder skærmkabler, netværkskabler og USB-enheder.
  3. Placer konsollen vandret.
  4. Find harddiskens coverudløser på højre side af konsollen (tæt på konsollens bagside).
  5. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddisklågen for at åbne den.
En tegning viser placeringen af harddiskdækslet på Xbox 360 S-konsollen.
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En tegning viser, hvordan Xbox 360-harddisken fjernes fra en Xbox 360 S-konsol.
  1. Tilslut alt tilbehør igen. Tænd konsollen (uden harddisk).

Hvis det ikke løser problemet at fjerne harddisken, skal konsollen repareres. Anmod om reparation.

Hvis der ikke er nogen røde lys omkring tænd/sluk-knappen, skal du sætte harddisken på igen.

Hvis det løser problemet at fjerne harddisken, skal du bestille en ny Xbox 360-harddisk fra vores Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag alle stik til tilbehørsenheder ud foran eller bag på konsollen, herunder skærmkabler, netværkskabler og USB-enheder.
  3. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).

Bemærk! Ikke alle originale Xbox 360-konsoller har en harddisk.

En tegning viser placeringen af harddiskdækslet på den oprindelige Xbox 360-konsol.
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
Knappen, der udløser harddisken, er fremhævet på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Løft harddisken væk fra konsollen.
  2. Tilslut alt tilbehør igen. Tænd konsollen (uden harddisk).

Hvis det ikke løser problemet at fjerne harddisken, skal konsollen repareres. Anmod om reparation.

Hvis der ikke er nogen røde lys omkring tænd/sluk-knappen, skal du sætte harddisken på igen.

Hvis det løser problemet at fjerne harddisken, skal du bestille en ny Xbox 360-harddisk fra vores Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien.

Relaterede problemer