Fejlkoden E71 vises, og du kan se et blinkende rødt lys, når du bruger Xbox 360-konsollen

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, samtidig med at der blinker et rødt lys på Xbox 360-konsollen:

System error. Contact Xbox Customer Support.
Status code: E71.

Dette kan betyde, at der et hardwareproblem i Xbox 360-konsollen, formentlig med harddisken.

Løsninger

Det kan løse problemet at fjerne konsollens harddisk. Sådan gør du:
  • Xbox 360 E-konsol
    1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find udløseren til harddiskens cover på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
    4. Skub udløseren diagonalt (nedad og mod forsiden af konsollen), og træk samtidig, så harddisken åbnes.
En tegning af en hånd, der åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 E-konsol
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En tegning af en hånd, der trækker i stroppen på en Xbox 360-harddisk for at fjerne den fra harddiskpladsen i en Xbox 360 E-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.
  • Xbox 360 S-konsollen
    1. Sluk for konsollen.
    2. Placer konsollen vandret.
    3. Find udløseren til harddiskens cover på konsollens højre side. Den sidder i nærheden af konsollens bagside.
    4. Skub udløseren mod forsiden af konsollen, og træk i harddiskdøren for at åbne den.
En tegning af en hånd, der åbner coveret til harddisken i en Xbox 360 S-konsol
  1. Træk i tappen for at fjerne harddisken.
En tegning af en hånd, der trækker i stroppen på en Xbox 360-harddisk for at fjerne den fra harddiskpladsen i en Xbox 360 S-konsol
  1. Sæt coveret til harddisken på, før du tænder konsollen igen.
  • Den oprindelige Xbox 360-konsol
    1. Sluk for konsollen.
    2. Find harddisken øverst på konsollen (eller i venstre side, afhængigt af hvordan konsollen vender).
      Bemærk! Ikke alle Xbox 360-konsoller har en harddisk.
En pil peger på harddisken i en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Tryk på udløserknappen på harddisken.
En pil peger på udløserknappen til harddisken på en oprindelig Xbox 360-konsol.
  1. Løft harddisken væk fra konsollen.

Hvis det ikke løser problemet at fjerne harddisken, skal konsollen repareres. Få at vide, hvordan du anmoder om en reparation.

Hvis der ikke er nogen røde lys omkring tænd/sluk-knappen, skal du sætte harddisken i igen.

Hvis det løser problemet at fjerne harddisken, skal du bestille en ny Xbox 360-harddisk fra vores Xbox Online Service Center (log på med din Microsoft-konto). Konsollen skal være registreret, før du kan udskifte en harddisk under garantien.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Garanti og service: ofte stillede spørgsmål.